Proizvodi

close
Elektro Serdjo - Prodajni prostor 1 Adresa: Obiićev Venac br. 41 Niš Telefon: +381 (0)18 4560363        Elektro Serdjo - Prodajni prostor 2 Adresa: Obiićev Venac br. 66 Niš Telefon: +381 (0)18 4562 805        Veleprodaja Adresa: Ivana Milutinovića 30 Niš Telefon: +381 (0)605603643       
sort proizvodi

O nama

O NAMA

 

Kod nas možete pronaći sve sto Vam je potrebno za kućne instalacije kao i raznovrstan elektromaterijal, rešenja za osvetljenje prostorija, rešenja za spoljnu rasvetu i veliki broj električnih uređaja. Preko menija sa leve strane mošete pogledati neke od mnogobrojnih proizvoda koje imamo u ponudi. Da bi ste se lično uverili u raznovrsnost i kvalitet naših proizvoda molimo Vas da nas posetite. 


Možemo se pohvaliti našim širokim asortimanom lustera, svih vrsta lampi, reflektora (ugradnih i nadgradnih od 150 do 400W), sijalica. Posebno bismo izdvojili naše halogene lampe i reflektore, zidne lampe, stone i spotlight lampe modernog dizajna, rozetne za dekorativnu rasvetu, kao i pribor za rasvetu: transformatore, startere. 


U ponudi je i raznovrstan program lampi za spoljnu i baštensku rasvetu (spoljna rasveta u IP 5565 izradi). Imamo i sve vrste utikača (dvopolne, tropolne, komunikacione, telefonske, TV...) i prekidača (jednopolne, dvopolne, serijske, unakrsne...). 


Takođe, imamo sve vrste kablova, provodnika, zatim kablovski pribor, automatske i topljive osigurače, spratne table, grejalice, kalorifere i još mnogo mnogo toga...

close
logo

Filtriraj brendove

Filtriraj kategorije

Filtriraj atribute

Pronađeno je proizvoda

 • keyboard_arrow_right
 • prod check
  check
 • akcija - 0 %
  RSD RSD

  Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja kolačića i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

  Prihvatam